Nje pjese e Imja

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 )

Nje pjese e Imja (Kaderimin Yazıldığı Gün): Defne dhe Kahraman Yorukhan janë të pasur, por nuk kanë fëmijë. Familja e tyre me indinjatë të bëjë Deff të kërkoni për një mënyrë alternative për t'i dhënë burrit të saj një trashëgimtar. Ajo vendos që të punësojë një zëvendësues i nënës për të marrë foshnjën e saj. Zgjedhja e saj bie në Kukudh, një grua e re nga vendlindja e Kahraman Antakya.

Serialet