Dashuri me Qira

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 ) ( 12 ) ( 13 ) ( 14 ) ( 15 ) ( 16 ) ( 17 ) ( 18 ) ( 19 ) ( 20 )

Seriale Turk Dashuri me Qira ( Kiralık Aşk ): Një kameriere e quajtur Defne Topal (Elçin Sangu) e gjen veten në një dashuri lojë, kur ajo ka nevojë për të holla për të paguar vëllai i saj e borxhit. Defne duket pas gjyshja e saj, e saj të rinj dhe motra e saj vëllai më i madh, për shkak se nëna dhe babai u largua prej saj dhe vëllezërit e motrat e saj. Një ditë, një njeri i quajtur Ömer Iplikçi (Barış Arduç) puthje e saj befas, sepse ai dëshiron për të ruajtur veten e tij nga një takim të verbër e cila e tij halla e rregulluar për të. Unbeknownst për Defne dhe Ömer, Ömer e halla Neriman (Nergis Kumbasar) pa puthje. Pas kësaj, Neriman vjen me një ofertë për të Defne të martohen dhe pastaj të lënë njeri ajo me qira e saj për të. Neriman është e gatshme për të dhënë 400.000 liras, por Defne merr vetëm paratë që ajo të nevojshme (200.000 liras) dhe pranon ofertën për të shpëtuar vëllai i saj nga njerëzit, ai është borxhlinj. Ajo fillon si një asistent pranë Ömer Iplikçi, të ndërgjegjshëm për faktin se ai është njeriu që e puthi atë, derisa ajo e sheh atë në e saj të parë të punës në ditë.Ajo ka 6 muaj që të martohen dhe pastaj të lënë atë. Ömer Iplikçi ka një punë mani dhe në përgjithësi është e vështirë për të ju lutem. Por kur Defne bëhet ndihmësi i tij, jeta e tij ndryshon përgjithmonë.