Dashuria Bardh e Zi Pjesa 58

Seriale Turk Dashuri Bardh e Zi : Një mjek i cili e ka përkushtuar veten për shërimin e të tjerëve në takime të ftohtë-gjak vrasës i plagosur në të kaluarën. Çfarë ndodh kur gruaja, e cila e ruan jetën, është kapur nga një njeri që i merr ato? Ali dhe Farhat janë të lirë të jetojnë larg nga të dashurit e tyre, e vetmja pengesë nuk është e Namik. Cem pyet Ali për të qëndruar larg nga Ferhat. Gjithashtu do të marrë të vëllanë e saj kundër Ferhat?

Serialet