Deti i Jetes Sime

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 ) ( 12 ) ( 13 )

Seriale Turk Deti i Jetes Sime (Kalbimdeki Deniz) : Deniz ka gjithçka që një grua mund të kërkoni për të. Por kur burri i saj u zhdukën pa gjurmë, kjo lumtur ndryshime të jetës. Deniz, që është në një gjëndje të dëshpëruar shtet me dy fëmijët e saj dhe i babait të saj, i plotëson Emirati i cili do të jetë një dashnor dhe të jetë një lifesaver.