Dhoma 309

1

Seriale Turk Dhoma 309 (No: 309): Nga pastër rastësi, Onur dhe Liqenit të takohen në të njëjtin vend, për shkak të një takim të verbër që është organizuar nga nënat e tyre. Dhe gjatë nesërmen në mëngjes ata e gjejnë veten në të njëjtin shtrat.