Dielli i Dimrit Pjesa 57

Seriale Turk Dielli i Dimrit : Efe është viktimë e një aksidenti me babain e tij. Të mbijetuarat e aksidentit humbet kujtesën e tij të Efe. Pas viteve të mësojnë se ai është biri i një familje e pasur, Efe Binjake komunikon me vëllanë e tij Mete. Por njerëzit që kam gjetur se Efe ishte gjallë shkojnë pas Efe për të përfunduar punët e papërfunduara. Por në vend të Efe, ata xhiruar tij, vëllai binjak Mete. Efe përpiqet që të marrë hak për të dyja babai i tij dhe vëllai i tij binjak duke i zëvendësuar Mete.

Serialet