Dolunay (Hena e plote)

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 )

Seriale turk Hena e plote (Dolunay) : Drejtori do të jetë i shoqëruar nga Mund të Yaman dhe Özge Gürel, të cilët ndajnë rolet kryesore në hënë e plotë ku thirrje Bayrak ulet, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur serçeler, Ilayda Akdogan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk yayın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir dhe Yeşim Gyl, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan.

Në zbavitëse prezantimin e serisë, e cila merr një surprizë e Duan lëndën dhe e çon publikun në një emocionuese të presin në verë ekran, tashmë ka filluar të jetë biseduar në lidhje me median sociale.

Dashuria e Nazlı dhe Ferit
Nazlı (Özge Gürel), i cili dëshiron të bëhet një kuzhinier profesional, ëndrrat e hapjes e tij restorant nga të mësuarit Japoneze të kuzhinës. Ai bëhet i veçantë Kuk, i shefit të tij, Ferit (mund të yaman), të cilët ai nuk i plotëson për punë shtesë për të mbështetur nxënësit shtëpi. E pasur biznesmen Ferit dhe Nazlı converges me të ndryshme rastësish dhe e hap derën për një të pamundur dashurie.