Fate te Lidhura

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 ) ( 12 ) ( 13 ) ( 14 ) ( 15 ) ( 16 ) ( 17 ) ( 18 ) ( 19 ) ( 20 ) ( 21 ) ( 22 ) ( 23 ) ( 24 ) ( 25 ) ( 26 ) ( 27 ) ( 28 ) ( 29 ) ( 30 ) ( 31 ) ( 32 ) ( 33 ) ( 34 ) ( 35 )

Seriale Turk Fate te Lidhura : Të shkatërruar, turke drama është një seri televizive. E tij episodi i parë u transmetua në Star TV në 1 dhjetor të vitit 2014. 15 vjet më parë në po të njëjtin spital të lind dhe të dhënë të gabuar në familje, dy vajzave dhe familjeve të tyre u tha Jetën e seri është shkruar nga Yıldız Tunç. Endemol Turqia është prodhimi i serive ku Mercan Cevdet është ulur në të drejtorit vend. Më i shikuar seri të hënën në mbrëmje ishte episodi i parë i 5, ndërsa vlerësimet në këto episode të ishin deri në 11.

Është e pamundur për ta që të largohen sa më shumë si ata... një i madh, Shpartallua Histori Dashurie... dy njerëzve që i përkasin të veçantë botëve, as në gjendje për të përmbushur as për të lënë... gjashtë njerëz shtigjet e kalimit me dy aksidente që nuk e lënë rrugën e tyre... Gülseren, i cili përpiqet për të rritur e saj 14-vjeçare, vajzën e shumë kushte të vështira ekonomike, jeton me vizionin e saj. Jeta e tij është e papritur me kokë poshtë kur ai përpiqet për të përballuar e tij 14-vjeçare, e bija, i cili është i etur për të shtyrë pak botë ato jetojnë në të. Ndërsa gruaja e re është duke kryer procedurën e divorcit me bashkëshortin e saj, të cilët e lanë vjet më parë, në një ditë me shi, ajo i plotëson Cihan si rezultat i një ngjarje traumatike. Cihan është burrë i martuar me dy fëmijë. Një baba, një trim biznesmen, është një pakënaqur njeri. Me të dy aksidentet, dy gra do të jenë të lidhur me njëri-tjetrin përgjithmonë në një mënyrë që jetën dhe fatin e një burri dhe tre fëmijët janë pritur kurrë, dhe në krye të se është e pamundur për t'u kapërcyer. Mes pyetje është e humbur, zgjidhja është e pamundur.