Fatih Harbije

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 )

Seriale Turk Fatih Harbije : përshtatur nga Peyami Safa është romani me të njëjtin emër kadir i Doğulu, Neslihan Atagül, Junus Emre Yildirimer tagem'in ndarë në seri televizive.

Një Fatihli vajzë e re, e mbërthyer midis traditës dhe modernitetit, neriman interesante histori jetës... Në një anë, Neriman u rrit së bashku në Fatih, Şinasi të fëmijërisë dashuria... në anën tjetër, i bukur Macit e pasur e sipërme të klasës moderne të Stambollit... një vajzë e re me një shumë të ndryshme të kulturës dhe vlerave, përjetimi emocional baticat, neriman...