Guxim dhe Bukuri

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 ) ( 12 )

Seriale Turk Guxim dhe Bukuri (Cesur ve güzel) : Cesur (Kivanç Tatlitug) të kthimit të të atit të tij fshat me përpunuar një plan për të marrë hak për vdekjen e të atit të tij. E vetmja gjë të cilën ai nuk e kishte planifikuar për të është Suhan, bija e njeriu, ai beson se është përgjegjës për atin e tij për vrasje.

Serialet