Hakmarrje e Embel

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 )

Një Thai romantike-komedi prodhuar dhe transmetuar nga program kombëtar, D channel.

E ëmbël Hakmarrja është një seri televizive nga Gülsev Karagöz, Zafer Özer Cetinel, Yasemin Özek, Leyla Uslu Vidër, dhe të drejtuara nga Leyla Lydian Tuğutlu, Furkan Andiç dhe Ilker Kızmaz, i cili ka filluar transmetimin në Kanal D si e 26 Mars në vitin 2016.