Nusja nga Stambolli (Istanbul gelin) Episodi 251

Nusja nga Stambolli (Istanbul gelin) : Faruk është pronar i kompanisë së autobusëve dhe udhëheqës të fuqishëm të familjes në Bursa e cila është një metropol në Turqi. Faruk plotëson një violinist vajzë dhe i bie në dashuri me të. Por dominuese nëna e Faruk nuk është i lumtur me djalin e saj në marrëdhënie.

Serialet