Pavarsisht Dashurise

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 )

Pavarsisht Dashurise (İnadına Aşk): Në këtë histori, ju do të shikojnë histori qesharake të Përcaktojë dhe të Yalcin, të cilët punojnë në të njëjtën firmë, por nuk do të marrë së bashku me njëri-tjetrin shumë mirë. Do të Përcaktojë dhe të Yalin të fillojnë të bien në dashuri me njëri-tjetrin? Do ta trajtojë të gjitha problemet në e saj të parë të punës?