Enderr Luleshtrydhesh (Çilek Kokusu)

1

Enderr Luleshtrydhesh (Çilek Kokusu)

Era e luleshtrydheve fillon me një takim të papritur midis Aslit dhe Burakut, të cilët kanë karaktere krejtësisht të kundërta, jetë dhe motivime. Asli pushohet nga furra ku punon për Shkak Të Burakut. Ndërkohë, Gonca, i cili është miku i tij më i mirë, është gati të shkojë në punë në Bodrum dhe e bind Asllin të vijë gjithashtu. Dhe Asli nuk do të humbasë punën në Bodrum për të bërë pushime dhe për të bërë para. Ndonse e ëma e saj nuk e do vajzën e saj të shkojë në Bodrum, ajo nuk mund t'i rezistojë këmbënguljes së Aslit dhe lejon.

Në të njëjtën kohë, babai I Burak, i paduruar me sjelljen e tij të papërgjegjshme, e dërgon Burakun në hotelin e tij të ri për të punuar.

Historia jonë fillon me arrogantët, kryelartët, Endacakët Burak, Të ngrohtë, miqësorë Asli, duke hipur në të njëjtin avion në Rrugën e tij për Në Bodrum dhe ulur krah për krah me aksidente të ëmbla. Çifti, i cili fillon luftën dhe grindjet që nga momenti kur e shohin njëri-tjetrin, zbret nga avioni duke menduar se ata nuk do të shohin më kurrë njëri-tjetrin, por fati tashmë ka filluar të thur rrjetat e tyre për t'i bashkuar ata.

Serialet