Afili Ask

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Afilli Ask Seriale Turk Titra Shqip

Kerem është djali më i pashëm dhe flirtues i familjes Jigiter, një nga prodhuesit më të vjetër të tekstilit në Stamboll. Duke kaluar në kohë me mençurinë e tij krijuese, ai e ka bërë biznesin e familjes së tij udhëheqës të industrisë me një nisje. Po, por babai i tij nuk mund të ishte njeri në sytë e Muhsit. Sepse Kerem është një njeri që e jeton jetën duke ngrënë, pirë dhe duke ecur dhe duke marrë mjaltë nga çdo lule.

Ajshe, e cila punon si punonjëse në seminarin E Keremit, është një vajzë inteligjente, e bukur dhe e mirë që jeton një jetë pa ngjyrë dhe e pakëndshme nën kontrollin e dy vëllezërve të saj më të vjetër, një prej të cilëve është një despot dhe tjetri është një vajzë jo e mirë. Shpresa e tij e vetme është të martohet Me Berkun, me të cilin ai ka qenë dashnor për një kohë, dhe ta lërë këtë jetë pas. Megjithatë, kur vëllezërit e saj duan të martohen Me Sabrin, djali i pasur i lagjes, Ajshe i thotë Berkut se duhet të martohen sa më parë të jetë e mundur. Duke dëgjuar këtë, Berku zhduket.

Në rastin e saj, një vajzë me lagje naive dhe zemërmirë, si familja e saj, ashtu edhe jeta e saj e Dashurojnë Ajshen, për herë të parë në jetën e saj vendos të bëjë diçka për veten e saj. Kerem, i cili është faktori më i madh në marrjen e këtij vendimi, nuk është gjithashtu në dijeni se Ajshe do të jetë një viktimë. Ajshe bëhet themeluesi i lojës duke bërë masën që do ta lidhë atë dhe Keremin me jetë, por kjo lojë do të dalë në këmbë në një mënyrë që asnjë prej tyre nuk mund të dalë.

Serialet