Ambicie e Verber

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Seriale Turk Ambicie e Verbër : Ali Nejat Karasu është një ish-gara-shofer dhe një playboy u shndërrua në një biznesmen. Ai shkon Karas Holdings, i cili është pjesë e një grupi i ati i tij ndërtoi duke e bërë një pasuri në anije ndërtimit. E tij të vërtetë pasion, është ende makina dhe ai ëndërron për të nisur një makinë të re. Ndërsa në udhëtim biznesi në Itali me mikun e tij Ayhan, ata të vijnë të gjithë Naz, një simpatik pediatër që e bën një përshtypje në të dy prej tyre. Për shkak të rrethanave të paparashikuara Ali Nejat e gjen veten si një i vetëm atit të tij të panjohur më parë të birin, Kaan. Ndërsa duke u përpjekur për të balancuar jetën e tij si një baba i ri dhe një biznesmen, Ali Nejat përfundon përkulur mbi Naz për ndihmë. Naz, të cilin e Kaan e ka takuar më parë, bëhet person i rëndësishëm në jetën e tyre. Umut, Naz e burrit, punon si mekanik me Genco dhe Isot në një të vogël lokal garazh i cili është duke luftuar për të qëndruar në biznes. Aftësitë e tij si një projektuesi merr vëmendjen e Ali Nejat, i cili e fton atë si një projektuesi për makinën e tij të projektit. Keq vendimet në biznes të mbajë shqetësuese Umut dhe Genco, dhe do të shkaktojë një tendosje të Umut dhe Nazs martesë.

Serialet