Arome Femije

1

Seriale Turk Arome Femije ( Evlat Kokusu ): Zeyno, një infermiere spitali në Amsterdam, gjen se ajo është shtatzënë prej saj të parë të dashurisë. Ajo daydreams e saj të mrekullueshme, jetën me dashurinë e jetës së saj dhe e foshnjës është në dijeni të surpriza të jetës është për ta hedhur në rrugën e saj. Një kontinent larg, e fuqishme Akbar familje ka vajza që janë në nevojë e një palcën e eshtrave, transplantimi dhe do të bëjnë gjithçka për të marrë atë. Shikojnë se si fatet e dy familjeve të ndërthur në këtë zemër torturuese turke drama.

Serialet