Asi (Ktv)

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 ) ( 11 ) ( 12 ) ( 13 )

Seriale Turk Asi Shqip KTV : Seriali është vendosur në një rurale pjesë e Antakya dhe vërtitet rreth jetës së Asi Kozcuoğlu (Tuba Büyüküstün), dhe Demir Doğan (Murat Yıldırım), dhe familjet e tyre përkatëse. Për tri gjenerata, Kozcuoğlu familje zotëron një i shquar plantacion në Antakya. Duke mbajtur këtë fermë të gjallë të tyre, më kryesorja qëllimi. Pronari, Ihsan Kozcuoğlu (Çetin Tekindor), dhe bija e tij, Asi, punojnë dhe jetojnë për vendin e tyre. Vite më parë, Demir është nëna Emine (Elif Sümbül Sert), dhe hallë, Süheyla (Tülay Günal), ishin të punëtorëve në Kozcuoğlu fermë derisa nëna e tij e mbyti veten në lumin e afërt Asi /botën pas vdekjes (moderne emrin 'Asi'means ("rebel"), sepse lumi rrjedh nga jugu në veri ndryshe nga pjesa tjetër e lumenjve në rajon.). Demir kthehet në vendlindjen e tij si një biznesmen i pasur. Ende embittered për rrethanat që çuan nënën e tij për vdekjen e saj, ai i plotëson Asi dhe menjëherë është tërhequr të saj. Megjithatë, jetën e Kozcuo?lu familjes dhe Demir familja e jepni më të lidhjeve nga e kaluara që vazhdimisht të duket për të marrë në mes. Këto sekretet gradualisht të fillojë të shatter kur Süheyla gjithashtu kthehet në Antakya.

Serialet