Azize Epi 67

Azize Seriale Turk Me Titra Shqip

Sevda është një vajzë shumë e bukur dhe energjike që ëndërron të bëhet yll. Ali ka një të kaluar misterioze. Historia e jashtëzakonshme e dashurisë e Ali dhe Sevdës.

Duke iu afruar ëndrrave të tij për t'u bërë një yll duke u zgjedhur si fytyra e një marke, Sevda mëson se vëllai i tij ka rënë në duart e Një bande të pamëshirshme të quajtur Pilot dhe do të vritet nëse nuk gjen para. Zgjidhja që ai gjen për të shpëtuar vëllain e tij bëhet nyja më e madhe e jetës së tij, dhe ai ndjek Sarikajen e qytetëruar dhe njerëzit e tij, të cilët janë fiks në dashuri me të. Sevda ikën dhe strehohet Në Shtëpinë E Ali Huroglusë. Qëllimi i vetëm i Ali-së në jetë është të gjejë vëllain e tij të humbur. Sevda i ndryshon jetën Asaj dhe Ali-Së duke hyrë në shtëpinë E Ali-së atë natë. Civilizimi nuk ka ndërmend të largohet Nga Sevda. Një llogari e pashfrytëzuar e Së kaluarës Së Ali-së e bën të pamundur Që Ali dhe Sevda të ribashkohen.

Serialet