Ball per Balle

1

Seriale Turk Ball për Ballë (Yüz yüze): Thyer krahët, dy të plagosur engjëjt. Selina dhe Cihangir. Një kores se nuk mund të thyer larg nga të dyja. Dhe një fajtor botë. Jeta do të sjellë ata së bashku, ndërsa Cihangir dhe Selina të qëndrojë në polet e kundërta e kësaj bote. Selina është në ndjekje të një të ashpër dhe të keqën. Cihangir është udhëheqësin e bandës. Të dy ata janë në të njëjtën lagje, nën hundët e tyre, për të mbledhur të dhëna dhe duke kërkuar në njëri-tjetrin. Por dijeni të njëri-tjetrit. Këta dy njerëz që kanë ikur nga dashuria janë bërë armiq të njëri-tjetrit, por janë në dijeni.

Serialet