Baraj

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Baraj Seriale Turk me titra shqip

Prodhimi i 1977, ku luan Turkan Soraj dhe Tarik Akan në rolet kryesore "Digë" si një përshtatje seri e filmit do t'u jepet shikuesve në Prodhimin Nazim (Fejaz Duman), një vend miqësie në Lumin e internetit (Biran Dam Jilmaz) është historia e takimit. Fakti që ata kurrë nuk e panë njëri-tjetrin ndryshime me Lumin duke postuar një foto. Për shkak të këmbënguljes Së Riverit dhe frikës së humbjes së tij, Nazim dërgon një fotografi Të Tariqit (Burak Juk), një djalosh i pashëm dhe flirtues i cili u dëbua nga jeta me ngjyra e Stambollit në ndërtimin e digës. Fakti se lumi e pëlqen Tarikun në foto dhe vjen në digë me befasi do t'i komplikojë gjërat...

Serialet