Brenda

1

Seriale Turk Brenda (anglisht: Insiders) është një turk TV seri prodhuar nga Hëna Institucionale. Seriali i parë u transmetua në 19 shtator 2016 në show TV dhe ishte frymëzuar nga Detin e Zi, një seri TELEVIZIVE të prodhuara nga e njëjta kompani prodhuese. Të dyja të çojnë aktorët Aras re dhe Cagatay Ulusoy marrë reagime pozitive për të vepruar.
Seria fillon me historinë e "Sarp" dhe vëllai i tij më i ri "shpresë"."Shpresa është rrëmbyer në moshën 3 nga Celal, i cili është një i fuqishëm bandës lider në Stamboll. Shpresoj që rritet në rrugë dhe punon për Çoskun si një lypës fëmijë. Celal më vonë ngre shpresën dhe emrat e tij Mert. Celal mbështet Mert për të marrë pjesë në akademinë policore, dhe të bëhen pjesë e Jusuf e ekipit. Jozefi është kreu i Kultivimit të Departamentit dhe punon e vështirë për të arrestuar Celal e tij për veprime të paligjshme për 20 vitet e fundit. Sarp gjithashtu merr pjesë në akademinë policore, dhe të bëhet Jusuf preferuar të nxënësve, i njohur për forcën e tij dhe madhështi. Në ceremoninë e diplomimit, Jusuf përpiqet për të pjerrët nga akademia policore dhe e burgos atë për një vit për të sulmuar Celal vëmendjen. Celal, ruhuni nga Sarp, dërgon avokati i tij bija Engjëll për të shpëtuar atë. Kur SARPs të marrë nga burgu, ai bashkohet Celal është ekipi si një agjente policie për të gjetur vëllanë e tij, dhe për të imprison Celal e tij për veprime të paligjshme. Në anën tjetër, Mert punon si police që mbulon Celal është e paligjshme dhe në shumë raste shpëton atij. Seriali tregon dy yndyrna të dy vëllezërit, nënën e tyre, fisun që jeton me shpresën për të gjetur e saj të rrëmbyer djalin, shpresë.

Sarp Yilmaz e fajëson veten për të pasur humbur, vëllai i tij dhe është ende e shqetësuar nga të humburit. Kur marrjen e mëtejshëm të zgjuar në Celal tym e Botës, Sarp edhe e gjen veten duke zhvilluar ndjenja e thellë për mob shefit të protégé, Engjëll star (bensu Soral). Ajo u dërgua jashtë në rrugë duke filluar si një fëmijë të vogël nga Celal tymi, së bashku me një djalë të vogël, Mert malit të Zi. Sarp Yilmaz është e qartë që tregon se Mert mali i Zi është embarkating në vetë misionin e vet për Celal tymi.

Serialet