Çka ka shpija

1 ( 2 )

Çka ka shpija

E vetmja faqe zyrtare. Seriali " Çka Ka Shpija" është formuar nga idea origjinale,personazhet dhe zhanri nga aktori dhe producenti: Naser Rafuna

One of the best TV SIT in Ballkan Countries. Very Famous and wins the First place for the number of Audiences that likes it.  Comedy based on Characters,Situations and Style ( Humor )

Serialet