Dashuri e Veshtir

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 )

Seriale Turk Dashuri e Veshtir (Sevdam Alabora) : E bija e një të pasur dhe të respektuar të familjes në Anadoll shkon larg nga shtëpia, kur ajo bie në dashuri me dikë familja nuk e miratojnë. Kjo shpëtuar të shndërrohet në një dramë e madhe që do të ndikojë mbi të gjithë familjen, sekretet për të mbajtur për vite të tëra, e mëkatet të jenë të përkushtuar dhe të brezave.

Serialet