Dashuri e Veshtir Epi 116

Seriale Turk Dashuri e Veshtir (Sevdam Alabora) : E bija e një të pasur dhe të respektuar të familjes në Anadoll shkon larg nga shtëpia, kur ajo bie në dashuri me dikë familja nuk e miratojnë. Kjo shpëtuar të shndërrohet në një dramë e madhe që do të ndikojë mbi të gjithë familjen, sekretet për të mbajtur për vite të tëra, e mëkatet të jenë të përkushtuar dhe të brezave.

Serialet