Dashuri me Qira Epi 90

Seriale Turk Dashuri me Qira ( Kiralık AÅŸk ): Një kameriere e quajtur Defne Topal (Elçin Sangu) e gjen veten në një dashuri lojë, kur ajo ka nevojë për të holla për të paguar vëllai i saj e borxhit. Defne duket pas gjyshja e saj, e saj të rinj dhe motra e saj vëllai më i madh, për shkak se nëna dhe babai u largua prej saj dhe vëllezërit e motrat e saj. Një ditë, një njeri i quajtur Ömer Iplikçi (Barış Arduç) puthje e saj befas, sepse ai dëshiron për të ruajtur veten e tij nga një takim të verbër e cila e tij halla e rregulluar për të. Unbeknownst për Defne dhe Ömer, Ömer e halla Neriman (Nergis Kumbasar) pa puthje. Pas kësaj, Neriman vjen me një ofertë për të Defne të martohen dhe pastaj të lënë njeri ajo me qira e saj për të. Neriman është e gatshme për të dhënë 400.000 liras, por Defne merr vetëm paratë që ajo të nevojshme (200.000 liras) dhe pranon ofertën për të shpëtuar vëllai i saj nga njerëzit, ai është borxhlinj. Ajo fillon si një asistent pranë Ömer Iplikçi, të ndërgjegjshëm për faktin se ai është njeriu që e puthi atë, derisa ajo e sheh atë në e saj të parë të punës në ditë.Ajo ka 6 muaj që të martohen dhe pastaj të lënë atë. Ömer Iplikçi ka një punë mani dhe në përgjithësi është e vështirë për të ju lutem. Por kur Defne bëhet ndihmësi i tij, jeta e tij ndryshon përgjithmonë.

Vetëm kur ai thotë se kjo është e gjatë, ai nuk mund të thotë jo për mrekulli trokitur në derën e tij, dhe pranon një ofertë 6-mujore dashurie. Prandaj, ai duhet të bëjë një nga biznesmenët më të suksesshëm në vend të bjerë në dashuri me të. Ndihmësi i tij më i madh në këtë rrugë është njeriu që ai e do vërtet. Ndërsa kjo rrëmujë e tmerrshme kthehet në një trekëndësh të çmendur dashurie, Laurel përballet me një nga pyetjet më të vërteta të jetës: a zgjedhim ne dashurinë tonë, apo ai na zgjedh neve?

Me regji Të Meriç Acemi, yjet E serisë Elçin Sangu, Barish Arç, Salih Bademci dhe Sinem Ozturk, ndërsa Metin Balekoglu ulet në krye të drejtorit.

Serialet