Dashuri Bardh e Zi

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 )

Seriale Turk Dashuri Bardh e Zi : Një mjek i cili e ka përkushtuar veten për shërimin e të tjerëve në takime të ftohtë-gjak vrasës i plagosur në të kaluarën. Çfarë ndodh kur gruaja, e cila e ruan jetën, është kapur nga një njeri që i merr ato? Ali dhe Farhat janë të lirë të jetojnë larg nga të dashurit e tyre, e vetmja pengesë nuk është e Namik. Cem pyet Ali për të qëndruar larg nga Ferhat. Gjithashtu do të marrë të vëllanë e saj kundër Ferhat?

Një doktor që i është përkushtuar shërimit të të tjerëve përballet me një vrasës gjakftohtë me një të kaluar të plagosur. Çfarë ndodh kur gruaja që shpëton jetë kapet nga njeriu që i merr?

Ferhati ka nevojë për një doktor për të mbajtur njeriun që ai është pas gjallë. Kjo është arsyeja pse ata kalojnë rrugën me Dr. Asllin, i cili është i përkushtuar për shërimin e njerëzve. Dy njerëz që nuk do të bashkohen kurrë në jetë, në krahasim me të zinjtë si të bardhë.

Dashuria bardh e zi fillon së shpejti Në Kanalin d! Asli sheh diçka që nuk duhet ta kishte parë ndërsa përpiqej t'i jepte jetë një të plagosuri nën presion në fermë ku u arrestua me forcë. Ai dëshmon se Namik, xhaxhai I Ferhatit, është në fakt një vrasës. Tani Është e pamundur Që Asli të jetojë. Urdhëri i vdekjes është firmosur nga Namik. Ferhati i jep një mundësi të jetojë pikërisht kur do të vrasë Asllin. Me një kusht... një kusht që do të ndryshojë jetën E Ali - së. Ky "kusht" do të ndryshojë jetën e Aslit dhe Të Ferhatit.

Serialet