Dashuria Nuk Njeh Fjale

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 )

Dashuria Nuk Njeh Fjale : bijë e një peshkatar është nën presion për të siguruar punësim në Stamboll ose ajo do të duhet të kthehet te familja e saj në fshat. Një rast identiteti i gabuar lejon të saj për të fituar një punë në shumëkombëshe kompani e tekstilit Sarte, të kryesuar nga Nejat Sarsılmaz, si asistent personal për të Nejat e bir - Murat e ndihmës, Cağla. Nejat është më i madh, i biri dhe trashëgimtari, Murat Sarsılmaz, fillon të bie në dashuri me Hayat. Kjo provokon xhelozi nga Murat ish-të dashurën, Didem, udhëheqës model për kompaninë.

Jealousies të shkaktojë Murat për të nxitur Hayat larg, por ai i ndjek e saj dhe kërkon falje, dhe në fund zjarret Didem e saj për komplot. Murat sjell Hayat në shtëpinë e tij për tu shëruar nga një sulm paniku të shkaktuar nga Didem, dhe ata do të lidhen, por Didem pastaj vjen duke pretenduar të jetë shtatzënë. Hayat më vonë mëson nga miku i saj Aslı që Didem të falsifikuara saj spital testeve. Murat është e shqetësuar, por e pranon përgjegjësinë e tij për t'u martuar me Didem. Të dy familjet takohen dhe të vendosë dasmën e tyre. Murat e stepmother forcat Didem të rreme abort, duke i liruar nga Murat tij të supozuar të përgjegjësisë.

Murat propozon martesë të Hayat por Murat ende është në dijeni të saj identitetin e vërtetë. Hayat ndihet i trishtuar, por është në gjendje të bëjë të ditur këtij të tij nga frika se ajo mund të humbasë atë. Derya, Murat e stepmom publikon për atë të vërtetën. Ai është thyer zemra kur ai mëson se ajo ka qenë i shtrirë në lidhje me identitetin e saj. Hayat humbet punën e saj dhe gjyshi i saj kërkon që ajo të kthehet për një martesë e rregulluar. Murat përpiqet për të ndaluar këtë dhe, pas tejkalimin e këqija të historisë në mes të familjeve të tyre, të martohet me Hayat. Megjithatë, Murat ende nuk e ka falur Hayat dhe ai është i ftohtë ndaj saj.

Murat bëhet xheloze kur të Emre, një kontraktor për të Sarte, flirts me Hayat, dhe kompania vuan.

Murat parë mami kthehet me infermiere Hazal në një seri të ngjarjeve. Kur nëna e tij është shtruar nga një aksident, Murat parashikon Hayat është dëshira për të ndarë dhe e kupton se ka për të luftuar për të. Murat përpiqet për të riparuar marrëdhëniet e tij me Hayat, por ajo spurns përpjekjet e tij. Pas një luftë, Murat kthehet për të shpëtuar Hayat nga një zjarr, duke thënë se ai nuk mund të jetojë pa të.

Më vonë Hazal vret Murat nëna në një revengeful të veprojë.

Nejat e shet të tij, aksionet e Sarte të Emre. Në Emre e nxitjes, Hayat bën një test të ADN-së, i cili thotë se Murat nuk është një Sarsılmaz. Hayat është aq e shqetësuar që ajo përpiqet për të vrarë veten, i bindur Emre të kthehen në aksione. Më tej testimin e ADN-së zbulon se Murat është trashëgimtari i Sarsılmaz familjes. Për paqe në familjet e tyre, Murat vendos që të mos e tregoni dhe bind stafit në Sarte për të pranuar vëllai i tij Doruk si shefi i tyre. Hayat gjen se ajo është shtatzënë, në serinë mbyll me një flashforward e një familje të lumtur të jetës.

Yandex.Çeviri uygulamasını cep telefonunuza kurun

Serialet