Deti i Jetes Sime

1

Seriale Turk Deti i Jetes Sime (Kalbimdeki Deniz) : Deniz ka gjithçka që një grua mund të kërkoni për të. Por kur burri i saj u zhdukën pa gjurmë, kjo lumtur ndryshime të jetës. Deniz, që është në një gjëndje të dëshpëruar shtet me dy fëmijët e saj dhe i babait të saj, i plotëson Emirati i cili do të jetë një dashnor dhe të jetë një lifesaver.

Duke jetuar në një vilë të ngjashme me burrin e saj shumë të dashur, dy fëmijë dhe të moshuar, jeta e përsosur E Denizit është shkatërruar nga zhdukja e papritur e burrit të saj. Ndërsa ishte e shqetësuar për jetën e burrit të saj, ajo ishte lënë në Mes, duke humbur gjithçka që kishin për tre ditë. Ajo që Deniz nuk e di është se burri i saj i la për të filluar një jetë të re me një grua të re, dhe se arkitekti i kësaj marrëdhënieje të ndaluar ishte miku i tij më i mirë, Hulia. Një tjetër surprizë e madhe e pret atë në shtëpinë që mezi e ka gjetur dhe marrë me qira.

Serialet