Dhoma 309

1

Që nga Çështja Nr. 309, vajza e pasur është një seri televizive si romantike, ashtu edhe komike me temë ndaj vajzës së varfër të të pasurve jo koncepti klasik i djalit të varfër. Kjo është tema me të cilën të gjithë e njohim. Seria e dashur e Fox TV ka arritur të mbyllë miliona në ekranet pa Emëtimin 309, ku ekranet e saj të reja të episodeve të mërkurën mbrëma çdo javë. Kaq shumë që edhe ritransmetimet e serisë të ditëve të javës ose fundjavave ta bëjnë atë ta shikojë me dashuri.

Çështja Nr. 309 është në formën e një serie të plotë familjare. Komedia është një seri mbizotëruese romantike. "Shfaqja zbavit dhe i bën njerëzit të qeshin" për ata që thonë se ja vlen udhëtimi. Ata që nuk i pëlqejnë turmat dhe armët janë të përkryer për ata që nuk duan të shohin dhunë. Nëse të gjitha këto fjalë përkthehen në idetë e tua, Asnjë 309 nuk është për ty!

 

Dhoma 309 Seriale turk me titra shqip Çështja nuk është 309 si në përmbledhje. Lale sapo është diplomuar nga Departamenti i historisë duke dhënë mësim Në Universitet dhe po kërkon një punë. Ndërsa konsideron statusin e saj të detyrës, ajo vjen përmes një oferte të një interviste martesore dhe pranon. Ai do të shkojë në takim ku do të takojë një doktor me emrin Onur. Por Dr. Onur nuk mund të shkonte në takim për shkak të pengesave, Tulipan aksidentalisht takon Një Nder tjetër, një biznesmen. Meqë emrat janë të njëjtë, ata fillojnë të flasin dhe vlerësojnë mbrëmjen. Në fillim ata nuk e mbanin elektricitetin, pastaj e lanë kohën të rrjedhë. Ata shkuan në një hotel dhe e kaluan natën në Dhomën 309. Këtu emri i serisë vjen nga këtu. Pas kësaj nate, Tulipani mbetet shtatzënë, por sepse është e dehur, nuk e mban mend çfarë përjetoi natën, do ta vërë re shtatzëninë e saj vonë. Tulipani dhe Nderi Nr. 309 janë personazhet kryesore midis lojtarëve.

Serialet