Dielli i Dimrit

1

Seriale Turk Dielli i Dimrit : 7 ed. duke luajtur kukafshehti me motrën e saj binjake Met dhe shoqet e saj ejprëllin në kopshtin e shtëpisë së saj në ditëlindjen e saj, që do të jetë dëshmitar i një ngjarjeje që do të ndryshojë gjithë jetën e saj. Ai fshihet në makinën e babait të tij pa treguar atë që i pa babait të tij. Ndërsa e gjithë familja po kërkon Arbitrin, babai I Tij Aroni është i detyruar të largohet nga shtëpia me një telefonatë që merr. Një komplot i madh e pret Harunin në rrugë. E, Kur Të vdes Haruni, është zhdukur pa e ditur askush, përpos babait të tij. Një jetë e re ka filluar Për Efen, që mendohet të ketë vdekur. 20 vjet kaluan. Ndërsa Efe ishte duke peshkuar, U Takua me mikun e tij të fëmijërisë prillin dhe u bë menazher i kompanisë së familjes. Personi që i ndau Binjaket kthehet, këtë herë për t'i bashkuar dhe për të marrë hak. Efe është viktimë e një aksidenti me babain e tij. Të mbijetuarat e aksidentit humbet kujtesën e tij të Efe. Pas viteve të mësojnë se ai është biri i një familje e pasur, Efe Binjake komunikon me vëllanë e tij Mete. Por njerëzit që kam gjetur se Efe ishte gjallë shkojnë pas Efe për të përfunduar punët e papërfunduara. Por në vend të Efe, ata xhiruar tij, vëllai binjak Mete. Efe përpiqet që të marrë hak për të dyja babai i tij dhe vëllai i tij binjak duke i zëvendësuar Mete.

Serialet