Dogdugun ev kaderindir

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Dogdugun ev kaderindir - Shtepia e fatit

Shtëpia Në të cilën Ke Lindur është libri shumë i lexuar i Gulsen Budajiçioglu do të përshtatet për televizionin, i frymëzuar nga vajza në xham. Shtëpia ku lindët ju do t'u shfaqet shikuesve Të Legjendës së rëndë të dashurisë Të Hazrat Mahdit (as) dhe Zejnepit në Kadarindir. Hazrat Mahdi dhe Zeinep, që vuajtën shumë dhimbje si fëmijë, janë në një luftë të vështirë për jetën dhe shpirtërat e tyre janë plot me plagë që u morën kur ishin fëmijë, edhe pse kanë kaluar vite. Dy shpirtra të plagosur do ta gjejnë ndjenjën e përkatësisë. Dyshja do të tregojë këtë udhëtim për audiencën e tyre me të gjitha fjalët rreth dashurisë tani në dispozicion vetëm në fjalorë.

Serialet