Dolunay (Hena e plote)

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 )

Seriale turk Hena e plote (Dolunay) : Drejtori do të jetë i shoqëruar nga Mund të Yaman dhe Özge Gürel, të cilët ndajnë rolet kryesore në hënë e plotë ku thirrje Bayrak ulet, Hakan KurtaÅŸ, Necip Memili, Öznur serçeler, Ilayda Akdogan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk yayın, Özlem Türay, Emre KentmenoÄŸlu, Alihan Türkdemir dhe YeÅŸim Gyl, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan.

Në zbavitëse prezantimin e serisë, e cila merr një surprizë e Duan lëndën dhe e çon publikun në një emocionuese të presin në verë ekran, tashmë ka filluar të jetë biseduar në lidhje me median sociale.

Dashuria e Nazlı dhe Ferit
Nazlı (Özge Gürel), i cili dëshiron të bëhet një kuzhinier profesional, ëndrrat e hapjes e tij restorant nga të mësuarit Japoneze të kuzhinës. Ai bëhet i veçantë Kuk, i shefit të tij, Ferit (mund të yaman), të cilët ai nuk i plotëson për punë shtesë për të mbështetur nxënësit shtëpi. E pasur biznesmen Ferit dhe Nazlı converges me të ndryshme rastësish dhe e hap derën për një të pamundur dashurie.

Nazli (Ozge Gurel) i cili është një guzhinier amator, por do që ta kthejë këtë në një profesion fillon të punojë si një guzhinier privat në Shtëpinë E Ferit Asllanit (Mund Jaman). Ai qëndron në shtëpinë E Nazli Ferit, ku pi dhe dehet në një festë nate. Ai zgjohet nesër në mëngjes dhe kupton se Feriti do të qëndrojë në shtëpinë e tij. Në këtë mënyrë, themelet e një dashurie të madhe janë vendosur. Ferit Asllan (Mund Jaman) është një biznesmen i suksesshëm i cili kërkon gjithashtu rendin e përsosur në shtëpinë e tij. Çdo ditë në shtëpinë e tij ai punon një kuzhinier i cili do të bëjë ushqimin e tij para se ai të arrijë. Por për shkak se oferta është rigor dhe perfeksionizëm, askush nuk mund të punojë për një kohë të gjatë.

Nazli (Ozge Gurel), një student i diplomuar në Departamentin e gastronomisë, po kërkon urgjentisht një punë me qëllim që të administrojë shtëpinë ku jeton me mikun dhe vëllain e tij, por nuk mund të mbajë punët që gjeti për shkak të qëndrimit të tij. Rrugët e këtyre dy njerëzve, të kundërta me njëri-tjetrin, kryqëzojnë infermin, është kuzhina.

Serialet