Dyshja Fantastike

1

Seriale turk Dyshja Fantastike me titra shqip - Mert Barka dhe Mustafa Kerim Mund, një nga komisionerët më ambiciozë të Degës së organizuar Të Anatolisë dhe nga ana Tjetër Evropiane, thirren me emrat e tyre të fundit dhe ata duhet të mblidhen së bashku për një operacion droge të quajtur MKC. Ndërsa Operacioni trimëria E Barkës rezulton në sukses me inteligjencën e MKC, këta dy burra, që janë përpjekur të qëndrojnë larg njëri-tjetrit prej vitesh, kanë bërë një armik të përbashkët. Dy policët janë të detyruar të vënë mënjanë problemet e tyre me njëri-tjetrin dhe për të luftuar së bashku kundër armikut të tyre të përbashkët. Armiqtë e tyre janë shumë të fortë, luftrat e tyre janë të forta, por ata do të jenë më të vështira për të toleruar njëri-tjetrin.

Barka, një nga dy komisionerët tepër të suksesshëm në biznes, vajtoi për humbjen e gruas së tij, ndërsa MKC nuk mundi ta hiqte mendjen nga ish gruaja e tij, me të cilin ishte i lidhur nga një dashuri e madhe por i ndarë. Barka dhe MKC do të punojnë së bashku për të kapërcyer armiqtë e tyre ndërsa përpiqen të shërojnë plagët që kanë marrë në jetët e tyre private.

Serialet