Emertoje Dashurine

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 )

Emertoje Dashurine me titra shqip

Shpirti në dashuri jeton në një klimë të errët dhe të ftohtë. Nxehtësia dhe drita janë gjithmonë një hap larg, në duart e atij që do. Dashuria është paaftësia e dy zemrave për t'u bashkuar ndërsa lëvizin drejt njëri-tjetrit, dhe kur përpiqen të afrohen, bien.…

Historia e dy të rinjve, Omar dhe Zehra, personazhet e të cilëve janë po aq të ndryshëm sa nata dhe dita, botët e tyre të ndryshme si bardh e zi, do të lulëzojnë gjithashtu në një klimë të pamundur.

Pavarësisht nga rezistenca e madhe ata treguan dhe të gjitha vështirësitë…

Omar e gjen veten në një lojë të nevojshme kur ai nuk pret për lumturinë e vëllait të tij, i cili ka gjashtë muaj për të jetuar dhe duhet të martohet Me Zehrën, i cili vjen nga një botë tjetër. Ai do të bëjë një kontratë gjashtë-mujore, një martesë formale, për të cilën ai do t'i paguajë Zehrës paratë që do, duke i blerë asaj gjashtë muaj.

Serialet