Emri im Eshte Engjell

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 ) ( 8 ) ( 9 ) ( 10 )

Emri im eshte Engjell - Benim adım melek

Emri im Eshte Engjell, i cili thekson se nëna nuk duhet të heqë dorë pavarësisht prej të gjitha vështirësive, por më tepër të mbajë jetën për fëmijët; ka të bëjë me Melekun që rindërton jetën e saj me familjen dhe fëmijët e saj. Lufta e një nëne për të mbijetuar dhe lufta e saj për jetë me tre fëmijët e saj janë theksuar në serinë ku lumi Erdogan i jep jetë karakterit Engjëll.

Melek, tre fëmijë për shkak të asaj që ai ka përjetuar ndërsa kthehet në guroren e të atit, vajza E tij Defne (Rabia Soyturk) në njërën anë dhe djali I tij Kerem (Ulvi Kahjaoglu) në anën tjetër për shkak të dashurisë së tij për futbollin dhe luftës ndaj qëndrimit të tij do të merret me atë që i ndodhi. Djali i tij I ri Sejit Ali (Poyraz Ar) do të jetë gjithmonë një burim gëzimi për nënën e tij me karakterin e tij të gjallë, i cili gjen diçka për të qenë i lumtur në çdo rast.

Serialet