Enderra (Ruya)

1 ( 2 )

Seriale Turk Enderra (Ruya) : Cemal San është ulur në karrigen e regjisorit, ndërsa vajza e re (Hazal Filiz Küçükköse) i cili është duke përjetuar vështirësi financiare dhe njeri i pasur (Ceyhun Mengiroglu) histori dashurie është i tha skenari i serisë është Kaktus Yazi Grubu. Elif, i cili dëshiron të jetë një artist, takohet me të tekstilit kujdestar, Bulut, dhe bie në dashuri. Megjithatë, ka shumë pengesa në front e kjo dashuri, sidomos Elif familjes së tij.

Serialet