Familja e Madhe Episodi 52

Familja e Madhe me Titra Shqip

Historia e Hizir Çakirbejli dhe familjes së tij që po ngjiten drejt majës së botës së përtejme, që hyri si fëmijë, është thënë. Kushdo që hyn në botën e përtejme zotohet të ngrihet kundër padrejtësisë. Ndërsa bëhet më i fortë dhe më i pasur, bëhet burimi i këtyre padrejtësive... askush nuk flet ose flet për të, por ai bëhet një njeri i mirë si pendim për krimet e tij... të gjitha të motivuara nga marrja e të pasurve për t'u dhënë të varfërve... misioni i tyre për të mbrojtur të dobtit kundër fokusit të tyre... derisa humbën hidhërimin... kur vjen zemërimi, syri i zi, mendja largohet, balanca zhduket. Nuk bëhet dallim mes të fortit dhe të dobtit.…

Ideali i çdo anëtari të botës së përtejme është që një ditë të bëhet një biznesmen i respektueshëm... duke ditur se fuqia e vërtetë është në para, Në Zyrë dhe në pozicion... jetët e tyre janë më të forta dhe liria e tyre është midis dy buzëve të shtetit. Shumica prej tyre janë besimtarë, por nuk kanë nesër jetë... gratë e kësaj familje nuk kanë të kaluar, e dinë se e tashmja e tyre është e përkohshme, luftojnë për nesër. Është e nevojshme të mendosh për botën e përtejme si një familje e madhe... kur burrat e familjes duhet të sjellin para në shtëpi, gratë nuk vënë në dyshim burimin e atyre parave ... si një familje e zakonshme, besohet se bota në të cilën po bien është një fat që nuk është një zgjedhje ... e mirë apo e keqe…

Gruaja apo vajza e një minatori, puna e saj si të heq qafe timen kështu që nëse lutesh, luftojnë të gjithë për të dalë nga bota e përtejme, por ai nuk do të heqë dorë lehtë nga pushteti që kanë ata... gratë e forta në jetën e një grusht meshkujsh kanë ndërgjegje dhe dhembshuri nuk do të mund të mbajnë mend asgjë...... bota e njerëzve, e ashpër, e pamëshirshme. Ata e quajnë krenari, e quajnë pushtet, e quajnë Nder grash ... a i tradhëtojnë gratë e tyre? Ata kurrë ... ata kurrë nuk bëjnë ndonjë gjë të fshehtë që do të ishte tradhëti? Anëtarët e kësaj familje janë shtatë deri shtatëdhjetë të mençur.; por kurrë... Jo Intuita E Arifit është shumë e fortë, gjithmonë e di se nga vjen rreziku, por në të njëjtën kohë... fearless.. sepse ata duhet të jenë të zgjuar në mënyrën se si ecin, HR Çakirbejli bie Gjuetar presh... kah... kurrë mos i humb të gjithë ata Që e përshkruan Si dashuri, dhe duan të dashurohen, gjithashtu i pëlqen... do të jetë fokusi i të gjitha grave në jetën tënde; nëna, gruaja, vajza dhe i dashuri i saj…

Ai e do vëllain e vet, djalin e tij, nipin dhe familjen e tij, dhe baba të tjerë... një mik besnik... një vëlla i domosdoshëm. Kjo është një ofertë e mirë Për Çakir... oferta është një shpatë kaq e mprehtë që po të pranohet, familja "mafia" tradhëtohet, po të kundërshtohet, dënimi është i përjetshëm... ne thamë se nuk është një sekret që dy njerëz e dinë, ose se kjo ofertë sekrete nuk mbetet sekrete... shteti nuk është një kandidat më i mirë për të kontrolluar veprimtaritë e paligjshme "të caktuara"."Kryetarja e hizir Çakirbejli'ye e kupton Se shefi i madh I Ufa Kaplan, e rrethuar nga një rrjet tradhëtie ... Jeta private e hizir Çakirbejlit po luhatet gjithashtu ... disa vjet më parë, arkitekti Nazli'in i dashur i gruas Së tij Meri mëson se ajo është shtatzënë dhe nuk do ta lejojë kurrë këtë fëmijë të lindë... Çakir do më shumë se dy fëmijë. Është divorci një mundësi për të? Jo, sigurisht... për të dy gratë që e dinë të vërtetën, beteja do të jetë një luftë për të ndarë një njeri, por një luftë për të mbijetuar. Të gjitha këto konflikte, ndoshta pak dritë, por a nuk janë të gjitha në një familje të zakonshme?

Serialet