Fatih Harbije

1 ( 2 ) ( 3 )

Seriale Turk Fatih Harbije : përshtatur nga Peyami Safa është romani me të njëjtin emër kadir i Doğulu, Neslihan Atagül, Junus Emre Yildirimer tagem'in ndarë në seri televizive.

Një Fatihli vajzë e re, e mbërthyer midis traditës dhe modernitetit, neriman interesante histori jetës... Në një anë, Neriman u rrit së bashku në Fatih, Şinasi të fëmijërisë dashuria... në anën tjetër, i bukur Macit e pasur e sipërme të klasës moderne të Stambollit... një vajzë e re me një shumë të ndryshme të kulturës dhe vlerave, përjetimi emocional baticat, neriman...

Fatih Harbiye seria, e cila tregon historinë interesante të jetës Së Nerimanit, një vajzë e re me pushtuesin e mbërthyer midis traditës dhe modernitetit, do të lërë audiencën që përballet me parashikimet e 'dashurisë dhe dashurisë'.

Nga njëra anë, e dashura E Nerimanit E Fëmijërisë Shinasi, e cila u rrit së bashku në Pushtuesin... Nga ana tjetër, i bukuri Macit, nga klasa e sipërme e kamur e Stambollit modern... Një vajzë e re, Neriman, që jeton në batica emocionale, duke u lëkundur midis shumë kulturave dhe vlerave të ndryshme…

Serialet