Ferhat ile Sirin

1

Ferhat ile Sirin me titra ship

Historia legjendare e dashurisë e vendosur në botën autentike dhe përrallore të Stambollit.

Banu, përfaqësuesi i fundit I Karalit, një nga familjet më të fuqishme të Pazarit Të Madh, është një grua e fuqishme që ka trashëguar biznesin e babait të saj, mbiemrin dhe shtëpinë përpara çdo gjëje tjetër. Takohet Me Ferhatin, një zdrukthtar që troket në derën e tij për rinovimin e rezidencës historike, që duket si një sy i mbetur nga familja e tij.

Një incident fatkeq që u ndodhi atyre do t'i rikrahasonte. Dy vëllezërit, Banu dhe Shirin, të cilët janë vetëm në jetën e tyre të pasur dhe të lavdishme, nuk janë në dijeni se Ferhati, një zdrugthtar i përulur, do të ndryshojë jetën e tyre.

Një jetë e re pret Ferhatin, i cili humbi familjen e tij në një ngjarje tragjike vite më parë, Banu, I cili ja kushtoi jetën vëllait Të tij Smurf dhe Smurf, që fluturoi në kafazin e artë ku ai ishte bllokuar. Momenti kur dy botë të ndryshme të përplasen, kur Ferhati të kalojë rrugët me Smurf dhe Banu Karali, do të ndezë të keqen e një dashurie legjendare. Kjo dashuri, e cila është e mbushur me male të pamundura dhe pengesa, do të kthehet në një test të vështirë që do të testohet me zemrën e të gjithëve. i ri,fund,serial,pjesa,me perkthim,perkthim shqip,titra shqip,shqip,episodi,seriale turk,pjesë

 

Serialet