Fi Shqip

1

Seriale Turk Fi me titra shqip

Një burrë do një grua dhe bota ndryshon. Por nuk është dashuri që rrënjësisht ndryshon jetën, është guximi që ata duhet të arrijnë dashurinë e tyre. Në brutalitetin e dashurisë së tij për atë person, ai krijon stuhi kaq të mëdha sa ai shkatërron çdo gjë që ai prek. Dhe ndonjëherë, që jeta të rinovohet, gjithçka duhet të shkatërrohet më parë. Me të vërtetë, ata që ndjekin pasionin, dhe ata që fluturojnë në zjarr, në dëm të zjarrit, dhe ata që përjetojnë dhimbje dhe arrijnë në të vërtetën e tyre...

Prodhuar nga Ajapim, me regji Të Mert Bajkal, përshtatur nga trilogjia Më e shitur Fi-Chi-PI E Azra Koenit dhe e shkruar nga Nuket Biçaçi dhe Ozlem Juçel, Fi do të shfaqë TV për herë të parë në TV. Seranaj Sarikaja, Ozan Guven, Bushra Develi janë midis lojtarëve të suksesshëm në seri, që ka ndryshuar dinamikën e industrisë së serive në Turqi dhe është pioneri i një epoke të re në prodhimin dhe Transmetimin e serive.

Serialet