Filinta

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 )

Seriale Turk Filinta Shqip, të botuar në TRT 1, directory-shkroi fama e tij Omeri Altug Vogël Gökhan Erkut drejtuar nga Osman detective seri. shënoni emrin e një directory dhe një e bukur pak pushkë, që do të thotë i bukur. Në fillim të directory "nuk ka asgjë të bëjë me njerëz realë dhe ngjarje" edhe Pse neni, po ashtu, konsideron se Sulltan Sulltan mbretëron.

Në pjesën e parë e serisë Carbs Mustafa jetën deri të tij të preferuar, vëllai, shoku Teh Ali, ai u vra në kurthe të ngritur veten e tyre. Se aksidenti Mustafa kavuÅŸup qenë përgjegjës për atë për një vit dhe një e kushtëzuar me lirinë dhe të drejtësisë për këtë rast jashtë lak rreth qafës së tij filloi të vazhdojë jetën e tij. Por Brisk Ali jetuar. Boris dhe përsëri kishte Zaharyas pas saj. Në këtë seksion, për të shpëtuar atë si një shpërthimi të madh, por ka humbur kujtesën e tij ka vendosur tashmë të përdorë thikën Ali jeton deri të tij të preferuar Carbs kundër Mustafa. I huaj dhe Blade është kthyer! Për më tepër veshët' e Carbs Mustafa 'ju vrarë Atë!' Me fjalë të ...

Motoja e serisë, "bota qeverisin me drejtësi Osmane dhe ky komb i madh, me nipërit e mbesat e saj, të Drejtësisë, ndërsa kujtesa e shenjtorëve dhe martirëve, të cilët humbën jetën e tyre ..". Përveç kësaj, numri i hyrjeve "dhe shikoni tregimet detektive nuk kemi të bëjmë me njerëz realë dhe ngjarje" do të zhvillohet.
E parë promovuese me rimorkio e directory directory-shkroi Altug të Vogël të shkruar u botua më 3 nëntor të vitit 2014. 23 dhjetor 2014 gjithashtu filloi transmetimin në TRT 1 është një seri e Osmane policisë. Kudret Sabancı pas marrjes së pari 8 episode të drejtuar seri që kam lënë Erkut Gökhan Umeri Kapitulli 9. Të shtënat Directories në Izmit (Kocaeli), ndërtesat e vjetra janë vlerësuar në të mbyllura SEKA paper mill të realizuar krijuar SEKA Film pllajë. E famshme në botë drejtori është ulur në karrigen e regjisorit për pjesën e parë të disa skena nga Bobby Roth directory. Osmane turke titulli është i shkon pranë objekteve është edhe futja e një rënie në numrin e veçantë të ndikimit. Prodhuesit janë Jozef Esenkal dhe Serdar tutorial bën ES-prodhuar filmin.

Filinta është një Osmane detective Fiction seri televizive të krijuar për Trt1 nga Jusuf Esenkal dhe Serdar ÖÄŸretici. Do të filmohet në Seka Park Film në studio, më e madhe filmi në botë, që gjendet në Izmit (Turqi). Kjo premierë në Trt1 në Turqi më 23 dhjetor të vitit 2014.

Yandex.Çeviri uygulamasını cep telefonunuza kurun

Serialet