Gropa

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 )

Seriale Turk Gropa (Çukur) : Një lagje të rrezikshme, "Gropë", të drejtuar nga një fisnik mafia familjes quajtur Koçovars. Kur familja është në rrezikun e humbjes së kontrollit të Gropën e tyre biri më i vogël, tani duhet të kthehet në shtëpinë e tij, ku ai nuk mund të të shpëtojnë.

Familja Kolova është nën kontrollin tuaj, një nga vendet më problematike në Stamboll. Rregulli më i rëndësishëm i koçovanëve kur drejtojnë atë është se ata nuk lejojnë kurrë drogë. Por me shfaqjen e një grupi të ri që e ka vënë syrin në këtë lagje dhe është i përgatitur të thyejë këtë ndalim, rendi i tanishëm është prishur. Kur mendojnë se kanë hequr dorë nga Koçovanët, djali i ri i familjes, Jagaç, do të kthehet në gropën që la pas vite më parë për të ndërtuar një jetë të re dhe do të fillojë një epokë e re.

Serialet