Gylperi

1

Seriale Turk Gylperi (Gülperi): Historinë e një nënë duke luftuar për të fituar fëmijët e saj prapa, pa humbur shpresa është e mbushur me lot. Seriale turk me titra shqip.

Nurgul Jeshilçaj do t'i japë jetë karakterit Gulperi dhe Temuçin Esen do t'i japin jetë karakterit të avokatit Kadir. Nurgul Jeshilçaj, një aktor i suksesshëm që ka qenë larg ekraneve për një kohë, luan një nënë që është në prag të humbjes së tre fëmijëve të saj për shkak të shpifjes së hedhur ndaj saj nga familja e gruas së saj të humbur në seri. Historia novatore e Gulperi, e cila luftoi për të rimarrë zemrat e tre fëmijëve të tij, të cilët ishin mjegulluar nga familja e gruas së tij dhe filluan të iknin nga duart e tyre sepse ai nuk mund ta ndihmonte atë dhe ta gdhendte emrin e tij në gjuhën e tyre si "nënë" do t'i trondiste thellë ata që shikonin në ekran në sezonin e ri.

Mbështetësi më i madh i gulperit në seri do të jetë avokati Kadir karakter i luajtur nga aktori I suksesshëm Temujin Esen, i cili hyn në një përpjekje për të rifituar fëmijët e tij pa i hapur sytë. Gulperi do të përpiqet të qëndrojë përballë sfidave me të cilat përballet ai me mbështetjen e Kadir, i cili është me të më shumë se ç'pritej në luftën e tij.

Serialet