Hakmarrje e Embel

1 ( 2 )

Hakmarrje e Embel

E ëmbël Hakmarrja është një seri televizive nga Gülsev Karagöz, Zafer Özer Cetinel, Yasemin Özek, Leyla Uslu Vidër, dhe të drejtuara nga Leyla Lydian Tuğutlu, Furkan Andiç dhe Ilker Kızmaz, i cili ka filluar transmetimin në Kanal D si e 26 Mars në vitin 2016.

Serialet