Hercai (Rejan) Epi 172

Hercai - Rejan me titra shqip

Miran Asllani, i cili erdhi në biznesmenin E Midjat asllanit të Stambollit, i ofron Nesh Sadoglu Më shumë se një partneritet: ai do gjithashtu nipin E tij Rejanin! Megjithatë, ai ka plane të ndryshme për Miranin, Të cilin Nasuh, udhëheqësi më i fuqishëm i familjes në rajon, e quan një pasuri shumë të mirë! Do t'i japë një nip, por jo nipin që do ajo! Nasuh, ndërsa përpiqet të bindë Iranin për planin e tij, nuk është në dijeni të planeve Të Iranit. Ndërsa komunikimi midis dy burrave mezi pret, lajmi i ardhshëm do të ndikojë thellë në jetën e dy vajzave të reja, Rejanit dhe Jarenit. Si do të lulëzojë një histori dashurie mbi plagët e së kaluarës së mijëvjeçarit Të Midiatit, në fatin e dy familjeve? A do të ribashkohen biznesmeni i pashëm nga Stambolli dhe Rejani i bukur i Midiatit?

Serialet