Kafeneja Jone

1

Brenda 9 viteve sa u dha ky serial u dhane 337 epizoda. Ishte ndoshta seriali me i shikuare deri ne tani prej pas luftes. Krijuan fjale qe u perdoren edhe ne jeten e perditeshme per kohe te gjate. pasi rtk nuk ka mundsi te mbaj te drejtat televizive të serialit kafeneja jone është mbyllur.

E tërë ngjarja në këtë serial komiko-satirik zhvillohet përbrenda një objekti të caktuar i cili objekt është një kafene. Daljet skenike nga objekti janë të rralla e të dorës së dytë. Në këtë serial luajnë një kast aktorësh të njohur që më parë. Seriali në fillim xhirohej në një lokal tjetër. Producent dhe regjisor është Shkumbin Istrefi, Asistent producent dhe regjisore e eksteriereve eshte Arzana Kraja, kurse skenarist eshte Astrit Kabashi. Ky serial është krijuar nga Shkumbin Istrefi dhe Mentor Shala dhe eshte prodhim i CMB Productions.

Within 9 years that gave this series they were given 337 episodes. It was probably the highest rated series from now until after the war. They created the word that was used in the daily life for long. RTK as there are no possibilities to keep the TV rights to the series Our café is closed.

The whole event in this serial Komiko satirical place within a certain object which is subject to a cafe. Stage exits from the facility are rare and second-hand. In this serial play an ensemble cast known in advance. TV early next film it in a bar. Producer and director is Shkumbin Istrefi, assistant producer and director of the exterior is Arzana Kraja, and screenwriter is Astrit Kabashi. This serial is created by Shkumbin Istrefi and Mentor Shala and is manufacturing the CMB Productions.

Serialet