Kalp Atisi (Rahje Zemre) Epi 87

Seriale Turk Rahje Zemre (Kalp Atisi): Eylul është një rebele vajzë e re që e ka ndryshuar shkolla shumë herë dhe mësuesit nuk duan të merren me të. Babai i saj nuk do të ketë edhe një lot kur ai e merr atë nga e fundit të shkollës, ajo ishte dëbuar dhe të rrahur. Megjithatë, në atë ditë tërë jetën e tyre do të ndryshojë. Ai e lë atë me gjyshen e saj në Marmaris, ku ajo të ketë një të vogël gjeografike. Ali Asaf Denizoglu nuk është e njohur se përse ai erdhi si e suksesshme e një mjeku nga Stambolli në një fshat fshat do të jetë një mësues. Por ajo është e jashtëzakonshme entitet që do të sapo prekin jetën e njerëzve dhe të ndryshojë çdo gjë. Kjo do të kurseni Eylul nga buzë dhe të bëjë atë një kirurg i suksesshëm.

Dy të dashuruar - po, jo mater sa ata mohojnë, Ali Asaf dhe Eylul ra në dashuri. Ai e lë dhe vite më vonë, ata të takohen përsëri si dy mjekë. Kjo është historia e sfida të jetës, si një kirurg i një vajze që ka filluar të dorëzohej për jetën, asgjë, por zemërimi. Një njeri i cili do të jepte kurajo në të njëjtën kohë. Kjo është një udhëzues që mban dorën tuaj dhe ju mund të bëni atë. Personi ne duam të gjithë ne që të kemi në jetën tonë me të gjithë zemrën tonë gjithmonë do të mbajmë shpresat e ëndrrave tona si Eylul. Sigurisht me dashuri .

Serialet