Kara Sevda Epi 9

Seriale Turk Dashuri e Erret (Kara Sevda) : shqip është shfaqje të re në Star TV më 14 tetor, në vitin 2015. Burak Özçivit, Neslihan Atagül dhe Kaan Urgancıoğlu janë udhëheqës rolet e tij. Kerem çatay e prodhimit të drejtorit të kryesuesit e serisë është Hilal Saral. Anil eke, Özlem Yılmaz dhe Burcu Görgün janë gjithashtu të botuar në të hedhura të seri,duke përfshirë Kürşat Alnıacik, Burak Sergen ZnO eracar, Orhan Güner, neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk. Pamjet e Serisë 1. përveç minierave aksident(Zonguldak) në seksionin është realizuar në qytetin e Stambollit. Historia e një të riu minierave inxhinier i cili ka ndryshuar jeta e tij pas përjetuar një tragjedi në minierë. Burak Özçivit portretizon rinj minatorëve.

Serialet