Kenge te Pambaruara

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 )

Kenge te Pambaruara : Feraye (Berguzar Korel) nuk beson në ditë të bukur, njerëzit dhe Mrekulli. Saj, qëllimi kryesor është për të gjetur djalin e saj të cilët u hoqën formën e saj me forcë 8 vjet më parë. Edhe pse, ajo punon si një këngëtare në një night club, ajo arrin të mbajë pafajësinë e saj. Ajo është e bukur, e re dhe të mirë vajza e saj të vështira dhe të errëta të botës. Një ditë, në mënyrë që ta shpëtonte vendin e punës, ajo me gjysmë zemre pranon një ftesë për një darkë në një jaht luksoz me një biznesmen i fuqishëm.

Megjithatë, darkë nuk ka shkuar në bazë të planit dhe Feraye kishte të hidhen në det. Në prag të vdekjes, ajo është shpëtuar nga një i ri Yaman (Bulent Inal). Këtë aksident e cila është fillimi i shpresës për një dashuri më të madhe ndryshon edhe jeta e Yaman & Feraye. Në këtë histori dashurie, ju do të shqyrtojë të vështirë dashuria e Yaman dhe Feraye, të cilët janë bërë për njëri-tjetrin ende nga të ndryshme të botës. Si do të Yaman reagon kur ai mëson se Feraye është një këngëtar në një night club. Do dashuria e Yaman dhe Feraye të dalë nga e fshehta e varrosën në Feraye e kaluara ? Do të Feraye të menaxhuar për të gjetur djalin e saj ?

Serialet